1399/2/7 يكشنبه

مردم از خرید الکل از مغازه‌ها و فروشگاه‌ها پرهیز کنند.

دکتر مجیری گفت: به‌دلیل عدم تشخیص محل تولید، نداشتن برچسب و نوع الکل، عرضه و فروش آن در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها غیرمجاز است و نباید به‌فروش برسد لذا شهروندان هوشیار باشند و الکل را از داروخانه‌های سطح شهر خریداری کنند..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، دکتر هدا مجیری ظهر امروز (یکشنبه 7 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک به‌مناسبت فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان، عرضه و فروش الکل در مغازه‌ها را غیرمجاز خواند و اظهارکرد: به‌دلیل عدم تشخیص محل تولید، نداشتن برچسب و نوع الکل، عرضه و فروش آن در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها غیرمجاز است و نباید به‌فروش برسد لذا شهروندان هوشیار باشند و الکل را از داروخانه‌های سطح شهر خریداری کنند.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه از اعطای مجوز فعالیت به دو مجموعه تولیدی مواد شوینده در منطقه آزاد اروند خبرداد و افزود: ابتدایی شیوع ویروس کرونا، به این واحد تولیدی مجوز فعالیت دادیم تا مواد شوینده را در حجم‌های 2 هزار و چهار هزار لیتری تولید کنند.

وی همچنین به اعطای مجوز فعالیت دو واحد تولیدی مواد شوینده دیگر در این منطقه اشاره کرد و اذعان داشت: در روزهای گذشته 2 کارخانه دیگر نیز با همان ظرفیت قبلی به واحدهای تولیدی اضافه شدند و در حال حاضر چهار کارخانه تولید مواد شوینده در منطقه فعالیت می‌کنند.

مجیری تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به وجود این چهار کارخانه تولید مواد شوینده در منطقه آزاد اروند هیچ مشکل کمبود مواد شوینده نداریم و در این زمینه حتی فراتر از نیاز فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه از ظرفیت مجموعه‌های الکل‌سازی منطقه نیز نهایت بهره را بردیم ابراز کرد: این مجموعه‌ها ژل‌های ضدعفونی نیز تولید کردند و توزیع الکل به داروخانه‌ها نیز با قیمت مصوب صورت گرفت.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان همچنین به تولید ماسک اشاره کرد و ادامه داد: در زمینه تولید ماسک نیز با برخی کارگاه‌ها که به اصطلاح جهادی قصد فعالیت داشتند همکاری کردیم تا با حداقل استانداردها فعالیت خود را دنبال کنند و در حال حاضر نیز 2 کارگاه در آبادان و 2 کارگاه در خرمشهر در این خصوص فعالیت دارند، ضمن آنکه یک واحد تولیدکننده صنعتی ماسک (تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست) نیز به احتمال فراوان تا پایان هفته شرایط آغاز به کار را خواهد داشت.

وی با اشاره به عرضه الکل‌هایی فاقد شناسه در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها عنوان کرد: در حال حاضر داروخانه‌ها به‌عنوان تنها محل مورد تائید برای عرضه الکل و زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان هستند و عرضه و فروش الکل در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها غیرمجاز است.

دکتر مجیری تاکید کرد: این مورد را در شورای تامین مطرح کرده‌ایم و انتظارمان نظارت بیشتر و اتخاذ تصمیمات مفید در این خصوص داریم؛ از مردم می‌خواهیم ضمن هوشیاری از خرید هرگونه الکل از مغازه‌ها و فروشگاه‌ها به‌طور جدی پرهیز کنند.