1399/2/1 دوشنبه

بازدید از شروع به کار کارگاه های تولیدی ماسک در منطقه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان.

معاون غذا و دارو آبادان صبح امروز با حضور در شهرک صنعتی شهرستان آبادان از اولین روز شروع به کار یک کارگاه تولیدی ماسک بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، دکتر هدا مجیری معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان صبح امروز با حضور در شهرک صنعتی شهرستان آبادان از اولین روز شروع به کار کارگاه تولیدی ماسک سه لایه پزشکی بازدید بعمل آورد.

این کارگاه با نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو با تولید روزانه ۴ هزار ماسک سه لایه در دو شیفت کاری تولید، و نیازمندی‌های شهرستان آبادان را تامین می‌کند.

در حاشیه این بازدید دکتر مجیری از نزدیک با نحوه تولید ماسک ها سه لایه پزشکی دراین کارگاه بازدید بعمل آوردند و گفتند این پنجمین مجوز تولید ماسک هست که ۴ گارگاه از این تولیدی ها کارگاهی و سنتی تولید می کنند و یک تولیدی با دستگاه می باشد.

دکتر مجیری افزود: این ۵ مجوز در چند روز اخیر صادر شده و در حال تعیین قیمت جهت عرضه به داروخانه ها هستیم که ۳ واحد در آبادان و ۲ واحد در خرمشهر شروع به کار کردند.

ایشان در این بازدید ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید به تولیدکنندگان این کارگاه گفت تولید این نوع محصولات در زمانی که جامعه نیاز به آن دارد در واقع نوعی کار جهادی است.

در این بازدید مهندس خلیلی مسئول واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی آبادان معاون غذا و دارو را  را در این بازدید همراهی می کرد.