1399/1/30 شنبه

پیام تبریک معاون غذا و دارو آبادان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی.

دکتر مجیری معاون غذا و دارو آبادان در پیامی فرا رسیدن ۳۰ فروردین، بزرگداشت حکیم اسماعیل ابن حسین جرجانی پزشک آزمایش گر، پژوهنده و دانشمند ایرانی که از او به نام پدر علوم آزمایشگاهی یاد می شود و روز آزمایشگاه را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک گفت..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، دکتر هدا مجیری معاون غذا ودارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در پیامی فرا رسیدن ۳۰ فروردین، بزرگداشت حکیم اسماعیل ابن حسین جرجانی پزشک آزمایش گر، پژوهنده و دانشمند ایرانی که از او به نام پدر علوم آزمایشگاهی یاد می شود و روز آزمایشگاه را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

فرارسیدن ۳۰ فروردین، سالروز ولادت دانشمند بزرگ حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه، فرصت مغتنمی است تا از همه تلاشگران جامعه بزرگ آزمایشگاهیان که دیده بانان گمنام عرصه سلامت کشور هستند تقدیر و تشکر به عمل آید. اینجانب با دلی آکنده از احترام و سپاس این روز بزرگ را به تمامی اعضای خانواده بزرگ علوم آزمایشگاهی به خصوص همکاران صدیق و توانمند شاغل در آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت روز افزون برایشان از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

دکتر هدا مجیری

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان