1398/12/17 شنبه

خط تولید محلول ضدعفونی دست در آبادان راه‌اندازی شد.

با حضور معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان اولین خط تولید محلول ضدعفونی دست در آبادان افتتاح شد..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان:
دکتر هدی مجیری با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع نیاز مردم شهرستان‌های آبادان و خرمشهر به مواد ضدعفونی‌کننده در راستای مبارزه با ویروس کرونا، اظهار کرد: بر اساس مجوز صادر شده در کمیته فنی و تخصصی تأیید صلاحیت پروانه‌های بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان برای ۲ کارخانه تولید مواد شوینده، خط تولید محلول ضدعفونی‌کننده دست راه‌اندازی شد.

وی افزود: خط تولیدی دوم در روز شنبه راه‌اندازی خواهد شد و الکل این دو خط تولیدی با هماهنگی‌های صورت گرفته از این معاونت از کارخانه‌های الکل سازی خرمشهر تأمین می‌شود.

مجیری با اشاره به اینکه کارخانه به صورت ۲ شیفت در حال کاراست، بیان کرد: خط تولیدی افتتاح شده ظرفیت تولید روزانه ۷۵۰۰ ظرف ۵۰۰ سی‌سی محلول ضدعفونی‌کننده دست را دارد تا پس از تولید در این کارخانه در اختیار مردم قرار بگیرد و امید می‌رود با راه‌اندازی این دو خط تولیدی، شاهد تأمین نیاز این شهرستان‌ها باشیم.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: محلول تولیدشده در این ۲ کارخانه بر پایه الکل اتیلیک، گلیسیرین و افزودنی‌های مجاز آرایشی و بهداشتی است و در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مورد استفاده مردم قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: محصول تولیدشده در این کارخانه‌ها، با ظرف‌های ۵۰۰ سی‌سی برای مصارف مردم و گالن‌های ۱۰ و ۲۰ لیتری به منظور استفاده ادارات، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تولید می‌شود.

مراسم افتتاح و راه اندازی این خط تولید در روز پنجشنبه 15 اسفندماه 98 با حضور دکترهدا مجیری معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان با همراهی مهندس جهاد امیری رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی آبادان و مسئولین این کارخانه انجام گرفت.

شیوع ویروس کرونا موجب افزایش مصرف مواد ضد عفونی کننده در کشور و کمبود و گرانفروشی این مواد شده است.

کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد.

این ویروس که به تازگی با منشا چین پیدا شده یک ویروس ناشناخته است و در حال حاضر تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.