1399/1/31 يكشنبه

دیدار معاون غذا و دارو با کارکنان آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان.

دکتر مجیری معاون غذا و دارو با همراهی خانم مهندس دشتی مسئول آزمایشگاه این معاونت به مناسبت روز آزمایشگاه با کارکنان آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی آبادان دیدار کردند..

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو آبادان، به مناسبت فرا رسیدن ۳۰ فروردین، بزرگداشت حکیم اسماعیل ابن حسین جرجانی و روز آزمایشگاه ،معاون غذا و دارو با همراهی مسئول آزمایشگاه این معاونت با کارکنان آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی آبادان دیدار کردند.

بر اساس این گزارش، دکتر هدا مجیری معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور در آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو آبادان، ضمن گرامیداشت این روز و تبریک به کارکنان این عرصه با اهدای شیرینی و یک شاخه گل از فعاليت ها و زحمات آنها تقدير کرد.