چهارشنبه 15 مرداد 1399

1399/4/28 شنبه

*مدافعان سلامت متولد تیرماه تقدیر شدند*.

پیش ظهر امروز بمنظور قدردانی از زحمات تلاشگران و مدافعان جبهه سلامت از متولدین تیرماه این عرصه تقدیر شد.

دکتر شکراله سلمان زاده؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بعنوان سخنران این آیین در جمع مدافعان سلامت اظهار داشت: درمان بیماران یک کار تیمی است که در آن همکار محترم نگهبان و راننده تا پرستار و پزشک متخصص در آن نقش دارند و این با ارزش و قابل تقدیر است.

سلمان زاده گفت: از صدر اسلام ارزش کار پرستاری مورد احترام بوده تا حال حاضر که بویژه در ماه‌های اخیر مقام معظم رهبری با توجه شرایط موجود در چندین نوبت مراتب قدردانی خود را از کارکنان بهداشت و درمان اعلام داشته اند و اینکه ایشان تقریبا هر ماه از قشر درمان قدردانی کنند، امر بی سابقه بوده و این نشان از عظمت کاری دارد که شما انجام می دهید.

وی افزود: دور هم جمع شدیم تا ضمن تبریک زادروزتان قدردان ذره ای از زحمات شما باشیم و‌ امیدواریم به زودی پایان این بیماری را جشن بگیریم و از این بار مضاعفی که امروز بر روی دوش شماست، کاسته شود.

در پایان این برنامه که در آن علاوه بر رئیس دانشکده، معاون درمان، سرپرست اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد، مدیریت این بیمارستان و جمعی از مدیران و کارکنان نیز حضور داشتند، از ۵۰ مدافع سلامت متولد تیرماه با اهدای لوح یادبود و هدیه تقدیر شد.