چهارشنبه 15 مرداد 1399

1399/3/28 چهارشنبه

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان آموزشی درمانی آیت الله طالقانی آبادان .

معاون درمان وزارت بهداشت صبح امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۹۹  از بیمارستان‌ آیت الله طالقانی آبادان با هدف بررسی روند ارائه خدمات به بیماران مبتلا به ویروس کرونا بازدید کردند.
▫️دکتر جان بابایی به همراه ،دکتر فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشگاه جندی شاپور اهواز و هیت همراه  از بیمارستان بازدید کردند .
▫️دکتر جان بابایی ضمن بازدید از بخش‌های بستری با پزشکان و پرستاران گفتگو کرد و از نزدیک در جریان خدمات ارائه‌شده به بیماران قرار گرفت.
وی در پایان ضمن رضایتمندی  از تیم مدیریت اجرایی و کارکنان این بیمارستان برای خدمت‌رسانی خوب در تمامی حوزه های  درمانی به بیماران قدردانی و برای آنان آرزوی موفقیت کرد.
▫️▫️در این بازدید دکتر سلمان زاده ریاست دانشکده علوم پزشکی آبادان ،دکتر شریعتی معاون درمان دانشکده ،مدیران دانشکده  و مسئولین بیمارستان وی را همراهی کردند.