چهارشنبه 15 مرداد 1399

1399/3/29 پنجشنبه

تجلیل از پرستاران اعزامی از استان بوشهر برای خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی درشهرستان آبادان .

رییس، مدیر ،مدیر خدمات پرستاری بیمارستان آموزشی درمانی آیت الله طالقانی  و مسوولان پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان از ایثار و مجاهدت های پرستاران داوطلب اعزامی از این استان برای خدمات رسانی به همکاران خود در درمان مبتلایان به بیماری کرونا در آبادان تجلیل کردند.

(جانبازی عشاق نه چون بازی نرد است
مردی اگرت هست، کنون وقت نبرد است)

▫️به گزارش ، روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی ،دکتر ولید  کوتی مدیر بیمارستان در آیین تجلیل از این پرستاران گفت: تنها سلاح مبارزه با کرونا به عنوان دشمن برای پرستاران داوطلب،« جان» است.
وی افزود:  اقدام داوطلبانه پرستاران اعزامی به آبادان  در شرایطی که هنوز ویروس کاملا در ایران ناشناخته و هراس انگیز بود، فراتر از ایثار است زیرا تصور این موضوع خارج از ذهن تصور انسان‌های معمولی است که فردی جان خود را برای نجات همنوع خود در طبق اخلاص قرار دهد.

▫️وی ادامه داد: در پاسخ به فراخوان  دانشکده علوم پزشکی آبادان از نیروهای داوطلب، این عزیزان  سریعا اعزام شدند که نه به اندازه چند نفر بلکه به اندازه صدها نفر انگیزه به نیروهای در حال خدمت آن بیمارستان کمک کردند.
▫️در این مراسم از پرستاران با اهدای لوح سپاس و هدایا تقدیر وتشکر به عمل آمد.