.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آیت اله طالقانی آبادان صبح امروز جلسه مهندسی مشاغل مربوط به مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی آبادان در دفتر رئیس گروه توسعه سازمان و تحول اداری دانشکده برگزار گردید.در این این جلسه که با حضور جناب آقای ارست"رئیس گروه توسعه سازمان و تحول اداری دانشکده"، جناب آقای بچاری "کارشناس مهندسی مشاغل دانشکده، "خانم عوضی"کارشناس مهندسی مشاغل دانشکده"،سرکار خانم زینب عموری"رئیس امور اداری بیمارستان"،جناب آقای صاحب کرم پور"کارشناس مهندسی مشاغل بیمارستان" برگزار گردید آخرین بخشنامه ها و دستورالعملها توسط کارشناسان مهندسین مشاغل دانشکده برای حاضرین قرائت گردید.ضمن اینکه رئیس محترم گروه توسعه سازمان و تحول اداری دانشکده و کارشناسان مهندسین مشاغل دانشکده و رئیس امور اداری بیمارستان از عملکرد آقای صاحب کرم پور در حوزه مهندسی مشاغل ابراز رضایت ویژه نمودند و بصورت ویژه از آقای کرم پور تشکر نمودند.

بیشتر